TANULÓINK

    Iskolánkban jelenleg 70 diák tanul. A gyerekek közel fele helyben lakik, a többiek az alábbi községekből érkeznek: Szőkéből, Regenyéből, Ócsárdról, Garéból, Pécsről, Keresztespusztáról, Baksáról, Pellérdről, Diósviszlóról.

   Az iskolai diákönkormányzat munkájában a választott képviselők több iskolai program szervezését vállalják. Ezek közé tartoznak a DÖK nap, karácsonyi vásár, mikulás tombola, gyereknapi program.

    Diákjaink rendszeresen részt vesznek tanulmányi, sport versenyeken, művészeti vetélkedőkön. Évek óta otthont adunk a Megyei Duatlon Döntőnek, a Görcsöny Kupa labdarúgó bajnokságnak.

 8. osztályos tanulóink továbbtanulása szinte 100%-ban az általuk első helyen megjelölt iskolában valósul meg. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a középiskolákban tanuló volt diákjaink megállják a helyüket. Igen elenyésző azok száma, akik lemorzsolódnak. A szakmunkásképzőkben végzettek egy része leérettségizik, a gimnáziumban továbbtanulók nagy többsége főiskolán, vagy egyetemen folytatja tanulmányait.